קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

טיפים לבישול איטי מתובל

טיפים לבישול איטי מתובל
טיפים לבישול בשר מלוחים איטיים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בשר בקר, בצל, מרק בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. . עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. נסו טיפים איטיים לבישול בשר ורוטב, טיפים איטיים לבישול בשר ואורז, ו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בבישול איטי. מערבבים קרם של מרק פטריות, תערובת מרק בצל יבש, בצל, שום, פטריות קרמיני, וג ' ינג ' ר אייל בקערה עד בשילוב יסודי ושופכים את התערובת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
פטריות קריםפטריות קרים
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כיסוי, להגדיר סיר איטי גבוה, ומבשלים 1 שעה; להפוך סיר למטה נמוך ומבשלים 5 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ