טיפים לבישול איטי מתובל
טיפים לבישול בשר מלוחים איטיים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בשר בקר, בצל, מרק בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. . עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. נסו טיפים איטיים לבישול בשר ורוטב, טיפים איטיים לבישול בשר ואורז, ו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בבישול איטי. מערבבים קרם של מרק פטריות, תערובת מרק בצל יבש, בצל, שום, פטריות קרמיני, וג ' ינג ' ר אייל בקערה עד בשילוב יסודי ושופכים את התערובת על הבשר.
כיסוי, להגדיר סיר איטי גבוה, ומבשלים 1 שעה; להפוך סיר למטה נמוך ומבשלים 5 שעות נוספות.