קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

טירמיסו קלאסי

טירמיסו קלאסי
המתכון הקלאסי טירמיסו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, סוכר, מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו קלאסי, ו טירמיסו קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, הכה את המסקרפונה עם חלמונים ו 3 כפות של הסוכר. בקערת נירוסטה גדולה, מקציפים את החלבונים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את כף 1 הנותרים של סוכר ומכים עד הפסגות הם המשרד מבריק. מקפלים חצי מהחלבונים לתוך המסקרפונה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את הקפה לתוך צלחת עמוקה. טובלים את שני הצדדים של 12 של ladyfingers לתוך הקפה ולסדר אותם בשכבה אחת בתבנית זכוכית עמוקה 8 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מורחים מחצית מילוי mascarpone על גבי. טובלים את 12 ladyfingers הנותרים בקפה ולסדר אותם בשכבה מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מורחים את mascarpone שנותר על גבי אצבעות הגברת ואבק בנדיבות עם קקאו. מקררים את הטירמיסו עד לקירור יסודי, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.