טירמיסו שרלוט
המתכון טירמיסו שרלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את מדירה, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טירמיסו שוקולד שרלוט, עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°, ואז משמנים ומניחים מחבת עוגת 8in בנייר קלף, ומשומנים גם את הקלף.
שים את הביצים ואת הסוכר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את תחתית הקערה לא לגעת במים.
לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת התערובת היא רק חם למגע.
הסר את הקערה מן המחבת, באמצעות מערבל חשמלי, להכות במשך 5 דקות במהירות גבוהה, ולאחר מכן להפחית את המהירות בינוני להכות עוד 3 דקות. בשלב זה התערובת צריכה להיות משולשת נפח, וכאשר המקצף מורמים מהקערה הם צריכים ליצור סרט המסת לאט.
לנפות את הקמח בעדינות לקפל יחד, לוודא את כל הקמח משולב, אבל מנסה לשמור על נפח רב ככל האפשר. קח כפית גדולה של הבלילה ולהוסיף אותו חמאה מומסת, ולאחר מכן לערבב יחד (זה יהיה להבהיר את החמאה ולעזור לשלב אותו לתוך הבלילה). בעדינות לקפל את זה לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן בעדינות ברמה החוצה.
אופים במשך 25 דקות או עד העוגה הוא עלה וזהב, או כאשר שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את תערובת mascarpone, להכות את חלמונים ביצה ½ כוס סוכר superfine עד חיוור שמנת, ולאחר מכן להוסיף את mascarpone ולהכות עד חלקה.
יוצקים את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, ללא שומן לטאטא עד שהם יוצרים פסגות רכות. לאט להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא כדי ליצור פסגות המשרד. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת המסקרפונה ומניחים בצד. כדי להפוך את סירופ הקפה, מערבבים את הקפה ואת Marsala יחד בקערה קטנה.
כדי להרכיב את העוגה, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגה לשלוש שכבות, ולאחר מכן לשים את השכבה הראשונה לתוך החלק התחתון של מחבת עוגה 9in springform.
מברשת את החלק העליון עם כשליש של סירופ קפה העליון עם קצת פחות מחצי תערובת mascarpone. אבק את mascarpone עם כ 1 אבקת קקאו ערמה. חזור על התהליך עם השכבה השנייה של העוגה.
לחץ על ladyfingers למטה סביב הצדדים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את השכבה הסופית של עוגה לראש ולחץ בעדינות למטה (זה יעזור לתקוע את ladyfingers לעוגה).
מברשת עם הקפה העליון עם תערובת mascarpone הנותרים, בעדינות פילוס זה.
צ ' יל העוגה במשך 4 שעות. ממש לפני ההגשה, להשתמש בסכין חדה או מקלף ירקות כדי לגרר את חפיסת השוקולד כדי ליצור שבבי. למעלה את העוגה עם שבבי שוקולד, ולאחר מכן להסיר את צווארון האביב.