קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שרלוט

טירמיסו שרלוט
המתכון טירמיסו שרלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את מדירה, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טירמיסו שוקולד שרלוט, עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°, ואז משמנים ומניחים מחבת עוגת 8in בנייר קלף, ומשומנים גם את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הביצים ואת הסוכר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את תחתית הקערה לא לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת התערובת היא רק חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את הקערה מן המחבת, באמצעות מערבל חשמלי, להכות במשך 5 דקות במהירות גבוהה, ולאחר מכן להפחית את המהירות בינוני להכות עוד 3 דקות. בשלב זה התערובת צריכה להיות משולשת נפח, וכאשר המקצף מורמים מהקערה הם צריכים ליצור סרט המסת לאט.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לנפות את הקמח בעדינות לקפל יחד, לוודא את כל הקמח משולב, אבל מנסה לשמור על נפח רב ככל האפשר. קח כפית גדולה של הבלילה ולהוסיף אותו חמאה מומסת, ולאחר מכן לערבב יחד (זה יהיה להבהיר את החמאה ולעזור לשלב אותו לתוך הבלילה). בעדינות לקפל את זה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן בעדינות ברמה החוצה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 25 דקות או עד העוגה הוא עלה וזהב, או כאשר שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי להפוך את תערובת mascarpone, להכות את חלמונים ביצה ½ כוס סוכר superfine עד חיוור שמנת, ולאחר מכן להוסיף את mascarpone ולהכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זנים של פטריותזנים של פטריות
10
יוצקים את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, ללא שומן לטאטא עד שהם יוצרים פסגות רכות. לאט להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא כדי ליצור פסגות המשרד. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת המסקרפונה ומניחים בצד. כדי להפוך את סירופ הקפה, מערבבים את הקפה ואת Marsala יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
כדי להרכיב את העוגה, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגה לשלוש שכבות, ולאחר מכן לשים את השכבה הראשונה לתוך החלק התחתון של מחבת עוגה 9in springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
12
מברשת את החלק העליון עם כשליש של סירופ קפה העליון עם קצת פחות מחצי תערובת mascarpone. אבק את mascarpone עם כ 1 אבקת קקאו ערמה. חזור על התהליך עם השכבה השנייה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סירופ טעםסירופ טעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
13
לחץ על ladyfingers למטה סביב הצדדים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את השכבה הסופית של עוגה לראש ולחץ בעדינות למטה (זה יעזור לתקוע את ladyfingers לעוגה).
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מברשת עם הקפה העליון עם תערובת mascarpone הנותרים, בעדינות פילוס זה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
15
צ ' יל העוגה במשך 4 שעות. ממש לפני ההגשה, להשתמש בסכין חדה או מקלף ירקות כדי לגרר את חפיסת השוקולד כדי ליצור שבבי. למעלה את העוגה עם שבבי שוקולד, ולאחר מכן להסיר את צווארון האביב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך