טלה, זית וטגין בצל מקורמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טאגין בצל טלה, זית וקרמל. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 260 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. ראש לחנות להרים רגל של כבש, יין, כמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו טלה לבישול איטי, משמש ותאג'ין זית, טארט בצל מקורמל, ו טורטיה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -150 מעלות צלזיוס / 300 מעלות צלזיוס.
הכניסו את כל המרכיבים לתבשיל או לתבנית על בסיס כבד, שפכו את היין אחרון והעניקו לכל דבר ערבוב טוב.
מביאים את המחבת לרתיחה, ואז מהדק על המכסה והכניס לתנור במשך 2 שעות או עד הטלה הוא רך מאוד.