טלה צרוב ברוטב בלסמי
אם יש לכם שיני שום, בצל, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו צלעות כבש צרובות עם רסס רוזמרין בלסמי, סלמון צרוב ברוטב בלסמי, ו סינטה צרובה ברוטב בלסמי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים צלעות טלה עם מלח ופלפל.
מוסיפים כבש למחבת ומבשלים 3 דקות או עד להשחמה. הפוך כבש מעל, ומבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מוסיפים בצל קצוץ ושום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים במרק וחומץ בלסמי; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות או עד מופחת על 2/3 כוס.