טלה שוק טג'ין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? טלה שוק טג'ין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל הקרקע, תפוז פרח מים, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוגת שוק טלה, שוק טלה, אפונה ועוגת מנטה, ו שוק טלה צלוי.
הוראות
שים את הטלה לתוך טג ' ין או סיר גדול ולהוסיף את הבצל, שמן זית, פלפל לבן, זנגביל, מלח, חוטי זעפרן, כורכום וקינמון. חום הבשר במשך כמה דקות על אש בינונית.
מוסיפים 3 או 4 כוסות מים ואת זר קטן של כוסברה. מכסים ומבשלים את הבשר על אש בינונית עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה. במידת הצורך, מוסיפים כמות קטנה של מים במהלך הבישול כדי למנוע את הבשר מלצרוב. כאשר הבשר מבושל, לחשוף את הסיר ולהמשיך לבשל את הנוזל עד בעיקר שמנים ובצל להישאר עם הבשר.
שים שזיפים מיובשים בסיר קטן ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות כמעט, על 2 כוסות. מבשלים מעל חום בינוני.
מוסיפים את קינמון הקרקע, סוכר ומי פריחת תפוזים. מבשלים, מכוסה חלקית, עד שזיפים מיובשים די רך ויושב בסירופ עבה מאוד.
כדי לשרת, לשים את הבשר על מגש גדול, או אם אתה כבר מבושל בטג ' ין, להשתמש בו כמנה ההגשה. כפית שזיפים וסירופ על גבי הבשר ומקשטים עם שקדים מטוגנים ושומשום.