טליאטלה אלה בולונז
Tagliatelle alla Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, פטרוזיליה שטוחה, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), Tagliatelle Bolognese, ו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מוסיף pancetta למחבת, ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי קצוץ וגזר קצוץ; מבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגל טחון, חזיר טחון, 1 כפית מלח ופלפל; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים ביין. מבשלים 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים רסק עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מניחים 5 גבעולים פטרוזיליה הבא 3 מרכיבים (דרך טימין) על שכבה כפולה של גבינה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מוסיפים שקית גבינה וחלב למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה 1 שעה או עד עבה, ערבוב מדי פעם. היפטר משקית גבינה.
להביא 6 ליטרים מים הנותרים 1 כף מלח לרתיחה בסיר 8 ליטר.
מוסיפים פסטה לסיר; מערבבים. כיסוי; להחזיר מים לרתיחה. לחשוף ולבשל 8 דקות או עד אל דנטה.
מניחים 1 כוס פסטה בכל אחד 6 קערות רדודות; כפית על 3/4 כוס רוטב על כל מנה.
מפזרים כל אחד עם 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
הערה יין: פסטה עם רוטב בולונז צריך יין שיאזן את העושר של בשר חזיר, עגל, ו pancetta, בתוספת מראה את החומציות של רסק עגבניות. יין עשוי מגפן סנג ' ובזיכמו קיאנטיס אידיאלי. לבחור במיוחד עבור קלאסיקו קיאנטי, אשר עשיר יותר earthier מאשר קיאנטי בסיסי. יין נהדר במחיר הוא Banfi Chianti Classico 2005 ($14). קארן מקניל