טקילה ברביקיו צלעות חילוף
המתכון טקילה ברביקיו צלעות חילוף מוכן בסביבות 3 שעות ו -45 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 1402 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם שום מגורען, קליפורניה / ניו מקסיקו צ'ילה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, הצלעות החלופיות של אבא., ו צלעות חילוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
התחל על ידי זמירה הצלעות של כל עודף שומן או גידים.
הסר את הממברנה הדקה מהצד האחורי של הצלעות ולהשליך. הפוך את לשפשף על ידי שילוב של כמון, שום, אבקת בצל, פפריקה, מלח, פלפל ואבקת אנצ 'ו צ' ילה יחד בקערת ערבוב.
הגדר כמה יריעות גדולות של רדיד (סט אחד עבור כל לוח).
מקום 1 מתלה על כל גיליון ולחלק את לשפשף יבש בין כל לוח. לשפשף את התערובת לתוך הצלעות משני הצדדים, ולאחר מכן לקפל את נייר כדי ליצור נרתיק אטום סביב כל מדף. בשלב זה לוודא את המדפים הם למטה בצד הבשר.
מניחים כל כיס על מגש צלייה ואופים בתנור במשך 2 שעות. לאחר 2 שעות, לפתוח את רדיד לקלף בחזרה כך הצלעות נחשפות. בזהירות להפוך את הבשר על כך בצד הבשר הוא על גבי, ולאחר מכן לבשל 1 1/2 יותר שעות עם רדיד פתוח. כאשר נעשה זאת, הצלעות יהיו רכות והבשר יהיה התכווץ בחזרה מן העצמות. לסיים תחת broiler להוסיף צבע יותר, 1 עד 2 דקות.
מגישים את הצלעות עם רוטב ברביקיו טקילה.
התחל על ידי הצבת צ ' ילה המיובשת בקערה עם 1/4 כוס מים חמים כדי rehydrate. בסיר בינוני, מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר חום בהיר, טקילה, מיץ ליים, שום ודבשה. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה עדינה.
מוסיפים את המים בצ ' ילה והשריית מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים יחד, 2 עד 3 דקות. תהליך עם בלנדר עד חלקה לשרת עם הצלעות כמו רוטב טבילה.