טקס-מקס קציצות נמסות
Tex-Mex פטי נמס עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לכם בירה, גבינת פפרג'ק, פלפל צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הבשר הטחון, תערובת תיבול צ 'ילי, 2 פלפלים צ' יפוטלה טחון עם רוטב אדובו, והבירה בקערה. מחלקים את התערובת באופן שווה לשלושה קציצות.
מערבבים יחד את המיונז ו 1 פלפל צ ' יפוטלה טחון עם רוטב adobo בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין פרוסות הלחם ומתפשטים באופן שווה.
מניחים פרוסת גבינת פלפל על גבי תערובת המיונז על כל פרוסת לחם.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הקציצות במחבת עד שכבר לא ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד עבור כל עבודה טובה.
הסר כל המבורגר לפרוסת לחם, sandwiching אותם עם הפרוסות הנותרות.
מסננים את המחבת, הזמנת 2 כפות של השומן.
מחממים את השומן השמור במחבת מעל חום בינוני גבוה. גריל את הכריכים במחבת עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות לכל צד.