עוגות שוקולד טקסס יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 24 . מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חלב, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו טקסס עוגות עוגות, עוגות עוגת גיליון טקסס, ו כשר לקאפקייקס שוקולד לפסח: קאפקייקס שוקולד ללא קמח עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח והסודה לשתייה. בסיר גדול על אש בינונית מביאים לרתיחה את הקקאו, המים, השמן והחמאה. מוסיפים בהדרגה לחומרים יבשים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב את הביצים, החמאה והווניל; מוסיפים בהדרגה לבלילה ומערבבים היטב (הבלילה תהיה דקה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
3
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לציפוי, בסיר כבד, שלבו את הסוכר החום, החמאה והחלב. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר. הגדל את החום לבינוני. לא מערבבים. מבשלים 3-6 דקות או עד שנוצרות בועות במרכז התערובת והסירופ הופך לענבר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש; מעבירים לקערה קטנה. מגניב לטמפרטורת החדר. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. עוגות פרוסט.