קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית

טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית
גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוזי טבור, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פורל אפוי עם רליש זית-עגבניות, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקלף את הדרגה הלבנה המרירה מן התפוזים והלימון; הקפד להסיר את כל החיקוי. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שידות הכתום והלימון המגורדות, זיתים, פטרוזיליה, שום, שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
במחבת nonstick גדולה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורלפילה פורל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הטרוטה למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להפחית את החום עד בינוני לבשל עד רק לבן לאורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר את הפילה לצלחות או מגש, כפית את התבלין על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)