טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית
גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוזי טבור, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פורל אפוי עם רליש זית-עגבניות, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים.
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את הדרגה הלבנה המרירה מן התפוזים והלימון; הקפד להסיר את כל החיקוי. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
מוסיפים את שידות הכתום והלימון המגורדות, זיתים, פטרוזיליה, שום, שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
במחבת nonstick גדולה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואבק בקמח.
מוסיף את הטרוטה למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להפחית את החום עד בינוני לבשל עד רק לבן לאורך, על 3 דקות.
להעביר את הפילה לצלחות או מגש, כפית את התבלין על גבי ומגישים.