קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית

טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית
גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוזי טבור, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פורל אפוי עם רליש זית-עגבניות, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקלף את הדרגה הלבנה המרירה מן התפוזים והלימון; הקפד להסיר את כל החיקוי. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את שידות הכתום והלימון המגורדות, זיתים, פטרוזיליה, שום, שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
במחבת nonstick גדולה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורלפילה פורל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הטרוטה למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להפחית את החום עד בינוני לבשל עד רק לבן לאורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את הפילה לצלחות או מגש, כפית את התבלין על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)