טרוטת אגוזי לוז מצופה
טרוטת אגוזי לוז מצופה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טרוטה, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: טרוטת אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו טרוטה מצופה מרווה.
הוראות
אגוזי דופק במעבד מזון עם 1/4 כוס קמח עד הקרקע דק. לשטוף פורל יבש לטפוח. מתבלים במלח מבפנים ומבחוץ.
שים את 2 כוסות קמח הנותרים בצלחת עוגה. הכה את הביצה בצלחת עוגה.
מורחים אגוזים על צלחת ארוחת ערב. לטבול את שני הצדדים של פורל הראשון בקמח (לטפוח את העודף), ואז ביצה, ולאחר מכן אגוזים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומבשל טרוטה, רועד מחבת כדי למנוע דבק ולהפוך פעם אחת עם מרית מתכת, עד השחמה משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 12 דקות בסך הכל.
בעוד פורל מבשל, להמיס חמאה בסיר קטן ומערבבים מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
יוצקים מעל פורל ומפזרים דגים עם פטרוזיליה.