קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

טרטיפלט

טרטיפלט
טרטיפלט עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו בייקון, גבינת ברי עגולה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו טרטיפלט שמנת, הטרטיפלט של מרי קדוגן, ו טרטיפלט-גבינה מותכת אלפיני, בייקון ותפוחי אדמה גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז למקם בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בבייקון, וממשיכים לבשל ולערבב עד הבייקון הוא השחמה ומתחיל לפריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מערבבים תערובת בצל לתפוחי האדמה. מערבבים את קרם פרש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
קרם פרשקרם פרש
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה, ומסדרים את גבינת ברי פרוסה על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד אלומיניום. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לאפות עד שתבלו, 10 עד 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה