טרי תאנה אגוזי לוז טארט
תאנים טריות ועוגת אגוזים יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות נסו טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז, עוגת שוקולד אגוזים, ו טארט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 20 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולהגדיל את החום ל 375 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב אגוזי לוז, הן סוכרים, והמלח. דופק עד התערובת חולית ואין חתיכות גדולות של אגוזים עזבו.
מוסיפים את הביצים, החמאה, Frangelico, ווניל ודופק עד הביצים חלקות אבל נתחי חמאה עדיין גלויים, על 15-20 פעימות קצרות. לגרד את הצדדים של מעבד מזון דופק נוסף 5 פעמים. לגרד את התערובת לתוך קליפת טארט מקורר. סדר את התאנים לחתוך בצד למעלה על גבי המילוי.
אופים את הטארט במשך 20 דקות ב 191°, ולאחר מכן לסובב את הטארט 90 מעלות על המדף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל325 ואופים עד התאנים מתחילים בועה caramelize ואת המילוי הופך חום זהוב בכל רחבי, כ 45 דקות נוספות, מפנה שוב באמצע.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.