קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טרי תאנה אגוזי לוז טארט

טרי תאנה אגוזי לוז טארט
תאנים טריות ועוגת אגוזים יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות נסו טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז, עוגת שוקולד אגוזים, ו טארט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולהגדיל את החום ל 375 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב אגוזי לוז, הן סוכרים, והמלח. דופק עד התערובת חולית ואין חתיכות גדולות של אגוזים עזבו.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים את הביצים, החמאה, Frangelico, ווניל ודופק עד הביצים חלקות אבל נתחי חמאה עדיין גלויים, על 15-20 פעימות קצרות. לגרד את הצדדים של מעבד מזון דופק נוסף 5 פעמים. לגרד את התערובת לתוך קליפת טארט מקורר. סדר את התאנים לחתוך בצד למעלה על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
אופים את הטארט במשך 20 דקות ב 191°, ולאחר מכן לסובב את הטארט 90 מעלות על המדף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל325 ואופים עד התאנים מתחילים בועה caramelize ואת המילוי הופך חום זהוב בכל רחבי, כ 45 דקות נוספות, מפנה שוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן