קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טריפל ברי מוס טארט

טריפל ברי מוס טארט
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פירות יער כגון תותים, שמנת כבדה, פירורי וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טריפל ברי טארט, עוגת גבינה עם פירות יער משולשים, ו טריפל ברי Linzer טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי עוגיות, שיבולת שועל וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים חמאה מומסת עם מזלג עד לחלחל באופן שווה. לחץ למחבת springform 8 אינץ'. אם באמצעות springform 9 אינץ', להגדיל את מרכיבי הקרום על ידי כ 1/5 (ראה הערה).Beat 1 כוס שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 2 כפות סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים גבינת שמנת על צלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 שניות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
להוסיף קצפת, מכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
4
יוצקים מים רותחים על ג ' לטין בקערה קטנה. מערבבים על 2 דקות או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מקציפים לתוך תערובת גבינת שמנת עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס משמר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
משמרמשמר
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מורחים על קרום פירורים. צ ' יל 2 שעות או לילה.לנצח הנותרים 1/2 כוס (או 1 כוס) קרם כבד עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1 או 2 סוכרים כף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מניחים בשקית ניילון resealable.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
חותכים פינה קטנה את התיק.
8
הסר את הקצה החיצוני של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים גושים של קצפת סביב קצה עוגת גבינה. מערבבים שימורים שנותרו עם פירות יער מעורבים טריים בקערה קטנה. כף באופן שווה במרכז עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער מעורביםפירות יער מעורבים
לימון גומילימון גומי
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק