קיש לוריין חדשה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך בייקון, פלפל קאיין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר. שמור על 2 כפות טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
4
מבשלים ומערבבים בצל ושום בטפטופי בייקון שמורים על אש בינונית עד הבצל מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שום
בצל
5
מניחים קרום עוגה מופשר בצלחת עוגה; חורים זין בתחתית הצדדים של הקרום באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
6
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר את הקרום מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
להקציף חצי וחצי שמנת חמוצה יחד בקערה; להכות ביצים לתוך תערובת חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מערבבים גבינה שוויצרית, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לתוך תערובת של חצי וחצי; מוסיפים בייקון, תערובת בצל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
גבינה שוויצרית
פטרוזיליה
בייקון
בצל
מלח
10
יוצקים תערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, כ -45 עד 50 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.