קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קוקטייל לובסטר-אבוקדו

קוקטייל לובסטר-אבוקדו
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עלי גרגיר נחלים, דבש וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס, אננס ואבוקדו (קוקטייל De Camarones con Piña y Aguacate), בר קוקטייל שרימפס: רוטב קוקטייל קלאסי, קרם אבוקדו, Remoulade, ו קוקטייל סלט לובסטר.

הוראות

1
לטאטא את מיץ ליים, דבש, חזרת, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם, טרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקפלים בעדינות את הלובסטר, אבוקדו וגרס.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מגישים בכוסות שוט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נורהנורה
4
צילום: מארק פיטרסון

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר גיל יש גם ניחוח מצומק, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אבל מאוחר יותר מתחזק ולאחר מכן שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכה וכבד אווז.