זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: איך לבשל: יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, ו יאנג צ'או אורז מטוגן.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי ביצים; מערבולת לתחתית המעיל של מחבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 1/8 פלפל כפית וקורטוב של מלח; לבשל 3 דקות או עד ביצה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר ביצה מהמחבת; פרוסה דקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
נגב את המחבת עם מגבת נייר.
6
חום שנותר 4 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 1 בצל כוס, זנגביל ושום; מוקפץ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים ביצים ואורז שנותרו; מוקפץ 3 דקות. מערבבים במחצית רצועות ביצה שמורות, שנותרו 3/4 בצל כוס, נשאר 1/8 כפית פלפל, רוטב סויה, 1/2 כפית מלח, ואפונה; לבשל 30 שניות, ערבוב היטב לשלב. למעלה עם רצועות ביצים שנותרו וכוסברה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.