קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

יאנג צ'או אורז מטוגן

יאנג צ'או אורז מטוגן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: איך לבשל: יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, ו יאנג צ'או אורז מטוגן.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי ביצים; מערבולת לתחתית המעיל של מחבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 1/8 פלפל כפית וקורטוב של מלח; לבשל 3 דקות או עד ביצה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר ביצה מהמחבת; פרוסה דקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
נגב את המחבת עם מגבת נייר.
6
חום שנותר 4 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 1 בצל כוס, זנגביל ושום; מוקפץ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים ביצים ואורז שנותרו; מוקפץ 3 דקות. מערבבים במחצית רצועות ביצה שמורות, שנותרו 3/4 בצל כוס, נשאר 1/8 כפית פלפל, רוטב סויה, 1/2 כפית מלח, ואפונה; לבשל 30 שניות, ערבוב היטב לשלב. למעלה עם רצועות ביצים שנותרו וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.