יוגורט וחום-סוכר Panna קוטה עם ענבים Gelée
יוגורט וחום סוכר Panna קוטה עם ענבים Gelée עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יוגורט, גראפה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 812 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. נסו חום-סוכר Panna קוטה, קוטה קוקוס Panna עם ג'לי אשכוליות, ו דבש בורבון דלעת Panna קוטה עם אפרסק-משמש Gelée (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מיץ ענבים בסיר כבד 1 ליטר ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. להביא לרתיחה, ערבוב עד ג ' לטין מומס.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 3/4 כוס מיץ ענבים עם מיץ לימון, ענבים, גראפה.
קל שמן ramekins ולשים במחבת אפייה רדודה. מחלקים תערובת ענבים בין ramekins ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על 30 דקות.
מערבבים יחד ג ' לטין ו 1/4 כוס קרם ב סיר כבד 1 ליטר ניקה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. להביא רתיחה על חום מתון, ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס.
מוסיפים 3/4 כוס שמנת הנותרים עם סוכר חום ולחזור לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
לטאטא יחד יוגורט, גראפה, ומלח עד חלקה בכוס מדידה גדולה, ואז לשפוך בתערובת שמנת לטאטא עד בשילוב היטב.
יוצקים תערובת לתוך ramekins (מעל להגדיר gelée) וצינה (במקרר), מכוסה, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
כדי unmold, להפעיל סכין חדה דק לאורך קצה של כל ramekin כדי לשחרר, ואז לטבול בקערה קטנה של מים חמים מאוד 6 שניות. הפוך צלחת על כל ramekin ולאחר מכן הפוך panna קוטה עם gelée על צלחות, להרים בעדינות את ramekins.
Panna קוטה עם gelée יכול להיות מקורר ramekins, מכוסה, עד 2 ימים.