יומן פבלובה קוקו-אגוזי טעים
Yummy Coco-Nutty Pavlova Log הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 182 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמנת כבדה, אננס, אגוזי מלך וקוקוס. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך גדול. נסו יומי קוקו-אגוזי פבלובה יומן , יומן גבינה אגוזים ופופקורן קוקו אגוזי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומרפדים אותה בנייר אפייה בחמאה. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים בקערה קטנה את החומץ, עמילן התירס והוניל ומניחים בצד. במיקסר מקציפים את החלבונים עד שנוצרים קצף רך. כשהמיקסר פועל, מוסיפים לאט 1/4 כוס סוכר. המשך להכות לפסגות נוקשות. טורפים באיטיות את תערובת החומץ לתוך המרנג עד להטמעה.
מורחים את המרנג באופן שווה על תבנית האפייה המוכנה.
מפזרים את הקוקוס, אגוזי המלך, השקדים והפקאן באופן שווה על המרנג.
אופים עד שהקוקוס מתחיל להזהיב והלבנים מבריקים וקפיציים, כ-10 עד 12 דקות. מצננים לחלוטין.
בינתיים מערבבים בקערה את התותים והאננס המרוקן ומניחים בצד.
בקערה נקייה מקציפים את השמנת הכבדה ואת כף הסוכר הנותרת לקצף נוקשה ושומרים.
השתמשו בסכין כדי לשחרר את השוליים ולהוציא את המרנג מהתבנית. הופכים בעדינות את המרנג על משטח מרופד בפרגמנט, עם צד האגוזים כלפי מטה.
מורחים את הקצפת על המרנג ומפזרים באופן שווה בתערובת תותים, ומשאירים גבול של 1 אינץ' סביב היקף המרנג. השאר מעט מקום נוסף באחד מהקצוות הקצרים כדי לעזור לאטום את הפבלובה כשהיא מגולגלת. מתחילים מהצד הקצר עם יותר פירות, מגלגלים לאט את המרנג לתוך בול עץ, שומרים על הגליל כמה שיותר צמוד ותוחבים את הפירות תוך כדי. השתמשו בסכין משוננת כדי לפרוס את הקצוות לקבלת קצוות נקיים.
חותכים לפרוסות של 2 אינץ' ומעבירים לכלי הגשה להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור פבלובה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "