קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

יומן פבלובה קוקו-אגוזי טעים

יומן פבלובה קוקו-אגוזי טעים
Yummy Coco-Nutty Pavlova Log הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 182 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמנת כבדה, אננס, אגוזי מלך וקוקוס. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך גדול. נסו יומי קוקו-אגוזי פבלובה יומן , יומן גבינה אגוזים ופופקורן קוקו אגוזי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעמד או יד
3
מיקסר, נייר פרגמנט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכן לאכילהשרימפס מוכן לאכילה
בלנדרבלנדר
4
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
5
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומרפדים אותה בנייר אפייה בחמאה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מנות ראשונות של Nestle® Toll House®מנות ראשונות של Nestle® Toll House®
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכן לאכילהשרימפס מוכן לאכילה
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
6
מערבבים בקערה קטנה את החומץ, עמילן התירס והוניל ומניחים בצד. במיקסר מקציפים את החלבונים עד שנוצרים קצף רך. כשהמיקסר פועל, מוסיפים לאט 1/4 כוס סוכר. המשך להכות לפסגות נוקשות. טורפים באיטיות את תערובת החומץ לתוך המרנג עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
כוסות פודינג ונילכוסות פודינג וניל
1/4 כוס פלפלים אדומים חריפים או קלויים קצוצים או 1/2 פלפל טרי קטן, מה שיש לך בהישג יד1/4 כוס פלפלים אדומים חריפים או קלויים קצוצים או 1/2 פלפל טרי קטן, מה שיש לך בהישג יד
1 כוס צ'דר מגורר דק1 כוס צ'דר מגורר דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר
תערובת תיבול ברביקיותערובת תיבול ברביקיו
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
7
מורחים את המרנג באופן שווה על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
8
מפזרים את הקוקוס, אגוזי המלך, השקדים והפקאן באופן שווה על המרנג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
1/4 כוס חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)1/4 כוס חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
אגוזי מלךאגוזי מלך
פקאניםפקאנים
9
אופים עד שהקוקוס מתחיל להזהיב והלבנים מבריקים וקפיציים, כ-10 עד 12 דקות. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)1/4 כוס חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
ציוד שתשתמש בו
10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
10
בינתיים מערבבים בקערה את התותים והאננס המרוקן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת שעועית אסייתיתמשחת שעועית אסייתית
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
11
בקערה נקייה מקציפים את השמנת הכבדה ואת כף הסוכר הנותרת לקצף נוקשה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
1 כוס צ'דר מגורר דק1 כוס צ'דר מגורר דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול ברביקיותערובת תיבול ברביקיו
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
12
השתמשו בסכין כדי לשחרר את השוליים ולהוציא את המרנג מהתבנית. הופכים בעדינות את המרנג על משטח מרופד בפרגמנט, עם צד האגוזים כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
13
מורחים את הקצפת על המרנג ומפזרים באופן שווה בתערובת תותים, ומשאירים גבול של 1 אינץ' סביב היקף המרנג. השאר מעט מקום נוסף באחד מהקצוות הקצרים כדי לעזור לאטום את הפבלובה כשהיא מגולגלת. מתחילים מהצד הקצר עם יותר פירות, מגלגלים לאט את המרנג לתוך בול עץ, שומרים על הגליל כמה שיותר צמוד ותוחבים את הפירות תוך כדי. השתמשו בסכין משוננת כדי לפרוס את הקצוות לקבלת קצוות נקיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
משחת שעועית אסייתיתמשחת שעועית אסייתית
חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
קוקטייל פירות אחד של 15 אונקיותקוקטייל פירות אחד של 15 אונקיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
14
חותכים לפרוסות של 2 אינץ' ומעבירים לכלי הגשה להגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור פבלובה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "