יוקרי שיסו מלח יאקי אוניגירי
עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: יאקי אודון, יאקי אודון, ו יאקי אודון.
הוראות
מערבבים בעדינות את האורז ואת יוקארי שיסו בקערה. טופס לonigiri.
מחממים גריל עד בינוני. גריל onigiri במשך כ 8 דקות, פונה פעמיים. גריל את הקצוות של משולש onigiri, מדי, על 20 שניות לכל קצה. לאוניגירי יהיה קרום פריך ומקורמל כשהם יסיימו.
Reprinted with permission from The Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, And Wegetes by Tadashi Ono & Harris Salat. זכויות יוצרים © 2011 by Tadashi Ono and Harris Salat; food photographs copyright © 2011 by Todd Coleman. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.