חזה בקר אדום-יין-Braised הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חזה בקר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכונים דומים: יין אדום חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן ביין, ו יין אדום חזה בקר מטוגן W. רוטב חזרת (שרה מולטון.
הוראות
1
בתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את בשר בקר עם יין אדום, חומץ יין אדום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל לבן, גזר, סלרי, שום ו 1 של הבצל. סגור את השקית, הקשה על כל אוויר לקרר את החזה לילה או עד 2 ימים.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים את המרינדה, משליכים את המוצקים. לטפוח על החזה יבש. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן. עונת חזה בקר עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את 3 הבצלים הנותרים ואת 2 תפוחים קצוצים דק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל ולהוסיף את הצימוקים, עלה דפנה, טימין ואת המרינדה המתוחה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כ 3 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד; להפוך את חזה באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בזהירות להעביר את חזה הבקר לצלחת; לכסות ולשמור על חם. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום, לחיצה על המוצקים. מחק את התבשיל והוסף את נוזל הבישול ואת ציר העוף. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 20 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ומקשטים עם התפוח הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב Januik Ciel du Cheval Vineyard Syrah עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.