ירוק-צ'ילה רביולי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו רביולי ירוק-צ'ילה. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, עטיפות וונטון, שעועית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו ירוק-צ'ילה רביולי, עוגות סרטן צ'ילה ירוקות עם מאיו צ' ילה ירוק, ו סטייק חצאית קפה ואנצ'ו צ' ילה עם צ'ילה ירוקה-תענוג תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת רביולי, שלבו 5 מרכיבים ראשונים בקערה. עבודה עם 1 עטיפת וונטון בכל פעם (כיסוי שנותר עטיפות עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף ירוק צ ' ילה תערובת לתוך מרכז של עטיפה.
מברישים קצוות עטיפה במים; קירב 2 פינות מנוגדות. לחץ על הקצוות יחד בחוזקה באצבעות, ויצר משולש.
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה זרועה עמילן תירס.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים רביולי; מבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
הוסף מרק; לבשל, מכוסה, 1 עד 2 דקות.
מוציאים רביולי בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום.
להכנת רוטב, שלבו כוסברה, חומץ, עגבניות, שעועית ושמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב. כפית רוטב על רביולי.