ירך החזיר של לן.
ירך החזיר של לן עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו לקשט: חסה עלה, מקלות קינמון, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר חזיר בסיר גדול מאוד; מכסים במים. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך שעה אחת.
מערבבים את שאר החומרים למעט יין, מקלות קינמון ומקשטים בסיר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד צורות זיגוג; להסיר מן החום ולשמור חם.
הסר את החזיר בזהירות מן הסיר; להעביר מתלה במחבת צלייה גדולה. לדחוף מקלות קינמון לתוך החזיר, יצירת " קיפוד."
טפטוף יין מעל בשר חזיר ראשון, ולאחר מכן בצע עם זיגוג.
אופים, חשוף, ב 375 מעלות במשך 45 דקות.
הסר מקלות קינמון לפני חיתוך. כדי לשרת, לארגן חסה על צלחת הגשה; מניחים פרוסות בשר חזיר על גבי.
מגישים עם טפטוף מחבת כפית מעל.