ירך של בשר חזיר עם פלפל ירוק דורש על 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם יין, חלצי חזיר, זרעי שומר טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו טוסטדות חזיר ירוקות ואדומות חריפות, חלצי חזיר קלויים עם רוטב פלפל ירוק, ו חלצי חזיר קלויים עם סיידר עם צ'אטני עגבניות ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.אפשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים את החזיר, הצד השמן כלפי מעלה, בתבנית צלייה גדולה מספיק בכדי להחזיק אותו בנוחות. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, 2 כפיות מכל חרדל, זרעי השומר, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. משפשפים את התערובת על גבי החזיר וצולים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוציאים מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר אלומיניום למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לרוטב, הוציאו את כל השומן מלבד 1/4 כוס מהתבנית הצלייה. אם אין 1/4 כוס, הוסיפו מספיק חמאה לתבנית כדי להכין 1/4 כוס בסך הכל. מעל חום בינוני, לטאטא את הקמח לתוך השומן במחבת ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את היין ומגרדים את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את ציר העוף, את 2 הכפיות הנותרות מכל חרדל, את גרגירי הפלפל הירוק, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה למשך 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוציאים את המיתרים מהחזיר הצלוי, פורסים בין העצמות ומגישים חם עם הרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1
3 (5 קילו) תרנגולות
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
2
3 בצלים גדולים, לא קלופים ורבעים
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
6 גזרים, לא קלופים וחצויים
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4
4 גבעולי סלרי עם עלים, חתוכים בשליש
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
5
4 פרסניפים, לא קלופים וחתוכים לשניים (לא חובה)
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
6
20 גבעולי פטרוזיליה שטוחה עלים טריים
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טרי
7
15 גבעולי טימין טרי
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
8
20 גבעולי שמיר טרי
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי
9
1 ראש שום, לא קלוף וחותך 1/2 לרוחב
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
10
2 כפות מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
11
2 כפיות פלפל שחור שלם
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
12
מניחים את התרנגולות, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרניפס, הפטרוזיליה, הטימין, השמיר, השום, המלח וגרגירי הפלפל בסיר של 16 עד 20 ליטר עם 7 ליטר מים ומביאים לרתיחה. החלק את המשטח לפי הצורך. מבשלים ללא כיסוי במשך 4 שעות. מסננים את כל תכולת הסיר דרך מסננת, משליכים את העוף והירקות ומצננים. מחק את השומן מוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה