ירך חזיר צלוי בלסמי
ירך חזיר צלוי בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1928 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. ראש לחנות ולקחת חומץ בלסמי, צלי חזיר חזיר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. נסו ירך חזיר צלוי תאנה-בלסמי, ירך חזיר צלוי בלסמי, ו שום ורוזמרין בלסמי ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים תיבול סטייק בחומץ בלסמי, ואז מערבבים פנימה שמן זית.
מניחים חזיר לשקית ניילון הניתנת לסגירה מחדש ויוצקים מרינדה מעל. לסחוט אוויר וחותם תיק; משרים 2 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חזיר לתוך צלחת אפייה זכוכית יחד עם המרינדה.
אופים בתנור שחומם מראש, צולים מדי פעם עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס), בערך 1 שעה.
תנו לצלי לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.