קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה
ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חלציים קלויים של כבש עם Morels & Mascarpone פולנטה, בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הפנצ ' טה, אבקת שומר ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים 18 עד 20 חריצים (2 אינץ ' עמוק) בצלי החזיר. לסירוגין למלא את החריצים עם תערובת פנצ ' טה ופיסת רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
4
מפזרים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
מעבירים לתנור וצולים במשך 45 דקות. לטבול את החזיר עם היין וצלי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 165 מעלות F, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור כרוב. להביא את המניה וחלב לרתיחה נמוכה בסיר אחר עבור פולנטה. מבשלים את כרוב במשך 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מגש באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
טפטוף עם EVOO ומיץ לימון ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
לטאטא את הפולנטה לתערובת המניות ולבשל, לטאטא, עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ולאחר מכן את הגבינה, ולהסיר מהחום. פורסים את החזיר ומגישים עם פולנטה וקייל. הערה של קוק: בשר חזיר קלוי יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור f 325 מעלות, מכוסה, במשך 15 דקות, הוספת 1 כוס ציר עוף לסיר כדי לשמור אותו לח. לחשוף ולחמם במשך 15 עד 20 דקות יותר. אתה יכול להכין את הקייל מראש ולאחסן אותו בשקית ניילון מצופה במגבת נייר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
צלי חזירצלי חזיר
פולנטהפולנטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
כרובכרוב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים