ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חלציים קלויים של כבש עם Morels & Mascarpone פולנטה, בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הפנצ ' טה, אבקת שומר ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומר
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים 18 עד 20 חריצים (2 אינץ ' עמוק) בצלי החזיר. לסירוגין למלא את החריצים עם תערובת פנצ ' טה ופיסת רוזמרין.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור כרוב. להביא את המניה וחלב לרתיחה נמוכה בסיר אחר עבור פולנטה. מבשלים את כרוב במשך 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מגש באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
טפטוף עם EVOO ומיץ לימון ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
(צינור גדול)
10
לטאטא את הפולנטה לתערובת המניות ולבשל, לטאטא, עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ולאחר מכן את הגבינה, ולהסיר מהחום. פורסים את החזיר ומגישים עם פולנטה וקייל. הערה של קוק: בשר חזיר קלוי יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור f 325 מעלות, מכוסה, במשך 15 דקות, הוספת 1 כוס ציר עוף לסיר כדי לשמור אותו לח. לחשוף ולחמם במשך 15 עד 20 דקות יותר. אתה יכול להכין את הקייל מראש ולאחסן אותו בשקית ניילון מצופה במגבת נייר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב