ירך של בייקון עם רוטב חמאה colcannon
בשר חזיר עם רוטב חמאה קולקאנון עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 11 אוהדים. אם יש לך קליפה, פטרוזיליה, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי, Colcannon עם כרישה ובייקון, ו בייקון מטוגן עם עוגות colcannon.
הוראות
מניחים את הבייקון ברובד אחד של ספינת קיטור, כיסוי וקיטור במשך 45 דקות, ולאחר מכן לאפשר להתקרר. לאחר התקרר, לחתוך לתוך 4 צלעות עבות ולהניח בצד.
כדי להפוך את עוגות תפוחי האדמה, מטגנים את החלק הירוק הכהה של הכרישה בחמאה קטנה, ומערבבים היטב עם תפוחי אדמה, קמח, שמנת וחלמון ביצה, ואז עובש לארבעה דיסקים עגולים קטנים. להפריש עד מוכן לשרת.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס חצי החמאה במחבת ולהוסיף את הכרוב ותפוח אדמה. מבשלים לאט במשך 5 דקות, ואז לשפוך את היין הלבן ולהפחית בחצי.
מוסיפים את הקרם ומפחיתים בחצי. מתבלים ומסירים מהחום. מערבבים את שאר החמאה לתוך הרוטב ולשמור חם עד מוכן לשרת.
כאשר מוכן לשרת, לחמם תנור 220C / מאוורר 200c / גז
הנח את הבייקון על מגש צלייה ומברשת עם הדבש. צלוי במשך 10-15 דקות, עד caramelises דבש, צחצוח את הצלעות עם מיצים דביקים באמצע. להזיע את החלק הלבן שנותר של כרישה ועגבניות בחמאה כמה במשך 3 דקות, ולאחר מכן עונה. מטגנים את עוגות תפוחי האדמה בחמאה הנותרת במשך 2 דקות בכל צד. כדי לשרת, מניחים עוגת תפוחי אדמה על כל צלחת עם כפית של כרישה ועגבניות שרי.
מניחים קוצצים בייקון מעל החלק העליון, לטפטף את הרוטב על הצלחת, לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים.