קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירך של בייקון עם רוטב חמאה colcannon

ירך של בייקון עם רוטב חמאה colcannon
בשר חזיר עם רוטב חמאה קולקאנון עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 11 אוהדים. אם יש לך קליפה, פטרוזיליה, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי, Colcannon עם כרישה ובייקון, ו בייקון מטוגן עם עוגות colcannon.

הוראות

1
מניחים את הבייקון ברובד אחד של ספינת קיטור, כיסוי וקיטור במשך 45 דקות, ולאחר מכן לאפשר להתקרר. לאחר התקרר, לחתוך לתוך 4 צלעות עבות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2
כדי להפוך את עוגות תפוחי האדמה, מטגנים את החלק הירוק הכהה של הכרישה בחמאה קטנה, ומערבבים היטב עם תפוחי אדמה, קמח, שמנת וחלמון ביצה, ואז עובש לארבעה דיסקים עגולים קטנים. להפריש עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
כדי להפוך את הרוטב, להמיס חצי החמאה במחבת ולהוסיף את הכרוב ותפוח אדמה. מבשלים לאט במשך 5 דקות, ואז לשפוך את היין הלבן ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ל-1 אננסל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הקרם ומפחיתים בחצי. מתבלים ומסירים מהחום. מערבבים את שאר החמאה לתוך הרוטב ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
כאשר מוכן לשרת, לחמם תנור 220C / מאוורר 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הנח את הבייקון על מגש צלייה ומברשת עם הדבש. צלוי במשך 10-15 דקות, עד caramelises דבש, צחצוח את הצלעות עם מיצים דביקים באמצע. להזיע את החלק הלבן שנותר של כרישה ועגבניות בחמאה כמה במשך 3 דקות, ולאחר מכן עונה. מטגנים את עוגות תפוחי האדמה בחמאה הנותרת במשך 2 דקות בכל צד. כדי לשרת, מניחים עוגת תפוחי אדמה על כל צלחת עם כפית של כרישה ועגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
מניחים קוצצים בייקון מעל החלק העליון, לטפטף את הרוטב על הצלחת, לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)