ירכיים עוף מזרח תיכוניות
ירכיים עוף באמצע מזרח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך יין, מרק עוף, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מזרח תיכוני, לחם עוף מזרח תיכוני, ו המבורגרים עוף מזרח תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך חום קל, על 7 דקות.
הסר בצל מחבת, ולהניח בצד.
הגבר את החום לגובה בינוני. עונה בצד אחד של ירכיים עוף עם מחצית מסאלה garam ואבקת קארי.
מניחים את העוף מתובל בצד למטה לתוך המחבת, ואת העונה בצד השני עם שאריות garam masala ואבקת קארי. המשך בישול עוף עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בכל צד.
יוצקים את היין האדום וחומץ יין אדום. מבשלים במשך כ -30 שניות, גירוד ושחמה חתיכות מהמחבת. מערבבים את הבצל מוכן מרק עוף. מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מבשלים את הירכיים עוף עד כבר לא ורוד במרכז, כ -20 דקות.