ירכיים עוף עם פירורי Garlicky ואפונה הצמד
ירכיים עוף עם פירורים Garlicky ואפונה הצמד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 67 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך פירורי לחם, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ירכיים עוף של מריו בטאלי עם פירורי Garlicky ואפונה הצמד, ירכיים עוף: מהיר וקל עם פירורי לחם Garlicky, ו ירכיים עוף עם אפונה הצמד Agliata.
הוראות
במעבד מזון, לשלב 4 של פילה אנשובי עם פירורי לחם, שום, פטרוזיליה ו 1/2 כוס שמן זית; תהליך עד מעורבב באופן שווה.
מתבלים את ירכי העוף במלח. בקערה גדולה, לזרוק את העוף עם תערובת פירורי לחם. מכסים ומקררים במשך 15 דקות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. בסיר של מים רותחים, מלוחים, בלאנש את האפונה הצמד עד ירוק בהיר, על 1 דקה.
גריל ירכיים עוף מעל חום מתון עד שהם חרוך קלות, פריך ומבושל דרך, על 10 דקות לכל צד.
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ואת פילה אנשובי הנותרים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים את האפונה הצמד ומבשלים, זורק כמה פעמים, עד מחומם דרך, על 2 דקות. מתבלים את האפונה עם מלח ומעבירים לקערת הגשה.
מגישים את העוף עם אפונה הצמד.