ירכיים עוף פריך עם תפוחי אדמה ורוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף פריך עם תפוחי אדמה ורוזמרין. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 1024 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עור על, רוזמרין, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריך רוזמרין Sriracha ירכיים עוף (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ירכיים עוף חרדל עם תפוחי אדמה רוזמרין, ו ירכיים אפויות פריכות עם תפוחי אדמה מסולסלים.
הוראות
מפזרים עוף עם 2 כפית. מלח, פלפל ופפריקה.
שמן חום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד שמן רק מתחיל לעשן.
מניחים עוף במחבת, העור הצדדים למטה; להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 15 דקות.
מעבירים עוף לצלחת, משליכים טיפות.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת, ומפזרים 1 כף. רוזמרין טרי קצוץ ו 1/4 כפית. מלח.
מניחים עוף, עור הצדדים למעלה, במחבת, ומפזרים 1/4 כפית. רוזמרין טרי קצוץ.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות.