ירקות בגריל ורביולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות בגריל רביולי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בצל, פלפל שום, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות מוערמים ורביולי, צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה, ו סלמון בגריל ברוטב ברביקיו יין אדום, חמאת אגוזים וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה גריל ספריי עם ספריי בישול.
גחלים או גריל גז עבורחום ישיר.
מערבבים 2 כפות שמן, פלפל שום ומלח.
מברשת על הצדדים לחתוך של ירקות.
כיסוי וגריל קישואים, פלפלים ובצל, הצדדים לחתוך למטה, 10 עד 12 דקות, צחצוח מדי פעם עם תערובת שמן, עד פריך-מכרז.
בעוד ירקות צלייה, לבשל ולנקז רביולי לפי ההוראות עלעטיפה. חזור לסיר.
חותכים לרוחב קישואים לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים פלפלים intoslices. להפריד בצל לחתיכות. לזרוק רביולי, ירקות, הנותרים 2tablespoons שמן, בזיליקום טימין; חום דרך.