ירקות טריים סלט פסטה Tortelloni
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות טריים סלט פסטה Tortelloni. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, תרד תינוק, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: ירקות טריים-סלט פסטה, סלט פסטה ירקות טריים, ו סלט פסטה ירקות טריים.
הוראות
הכן tortelloni על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
הוסף אספרגוס במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול.
מסננים פסטה ואספרגוס; לשטוף עם מים קרים.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים תרד, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד wilts תרד.
מערבבים תערובת פסטה ותערובת תרד בקערה גדולה.
מוסיפים מיץ לימון; לזרוק בעדינות מעיל. מנות העליון באופן שווה עם גבינה ואגוזים.