ירקות מזוגגים סויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות מזוגגים סויה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, דבשה, פטריות שיטאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ירקות שורש מזוגג, ו ירקות חורף מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
הוסף 2 כפות. שמן ומערבולת ווק למעייל. לבשל בוק צ ' וי גבעולים וגזר, ערבוב לעתים קרובות עד מתחיל לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים פלפל אדום ומבשלים עוד 2 דקות.
להחזיר את ווק לחום ולהוסיף 1 כף הנותרים. שמן.
מוסיפים עלי בוק צ ' וי ופטריות. לבשל, ערבוב פעם או פעמיים כדי למנוע שריפה, עד העלים מתחילים לרכך, על 2 דקות יותר.
להוסיף מרכיבים שנותרו וירקות שמורים, ערבוב לשלב.