הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס מתובל הודי, כרוב הודי מתובל, ו שעועית הודית מתובלת.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל או ווק, רוחשים את הכמון ואת זרעי חרדל במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הצ ' ילי, זנגביל וכורכום. מטגנים עד ארומטי, ולאחר מכן מוסיפים את הירוקים, קמצוץ של מלח, התזה של מים ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
כורכום
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ירוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מכסים את המחבת ומבשלים 4-5 דקות עד שהירוקים נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה טחון, חצי כוסברה טרי וחצי קוקוס מיובש, ואז לזרוק הכל ביחד. ערימה לתוך צלחת הגשה ולפזר עם שאר הקוקוס וכוסברה.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.