ניתן להכין את המתכון צ'ילי שלוש שעועית עם ראש צמחוני תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 790 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 51 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית שחורה, שעועית כליה, שעועית מטוגנת צמחונית חריפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. נסו צ'ילי צמחוני עם צ' ילי קלוי טרי-זיכרונות מראש צמחוני, צ'ילי-ראש עוף, ו גוואקמולי זמן משחק הולך ראש בראש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
על אש בינונית מוסיפים שמן לסיר עמוק ומשלבים בצל, פלפלים ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
קולים במשך 3 עד 5 דקות לריכוך הירקות. מתפיחים מחבת עם בירה או מרק, מוסיפים עגבניות, שעועית שחורה, שעועית כליה אדומה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומה
(טרידר ג'ו'ס)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מתבלים צ 'ילי בכמון, אבקת צ' ילי, רוטב חם ומלח. מסמיכים צ ' ילי על ידי ערבוב שעועית מטוגנת מחדש. מבשלים על אש נמוכה כ -5 עד 10 דקות, ואז מגישים קערות צ ' ילי ומעליהם גבינה מגורדת, בצל ירוק ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שעועית מטוגנת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הניחו קערות על צלחות מטען שנערמו עם שבבי טורטיה מגוונים.
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן ברוט קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
בודגאס נברן ברוט קאווה
לבציר נברן ברוט יש ניחוחות פרחוניים אקספרסיביים ומלאי טעם, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלילים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפסריטיף לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נברן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.