כבד בקר צלוי
כבד בקר צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . . אם יש לכם מלח, פלפל, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כבד בקר צלוי, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו כבד בקר ובצל של די.
הוראות
בשקית פלסטיק resealable, לערבב את הקמח, מלח, ופלפל.
מניחים את פרוסות הכבד לתוך השקית אחד בכל פעם, לאטום, ולזרוק למעיל.
בקערה, מערבבים את המים, קטשופ, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ואבקת שום.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. חום את פרוסות הכבד משני הצדדים.
יוצקים את תערובת הרוטב על הכבד. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, עד הכבד הוא רך.