קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

כבד וטארט בצל

כבד וטארט בצל
כבד וטארט בצל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 477 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מאפה פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], טרט parfait כבד עוף משיי, ו כבד ובייקון עם רוטב בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תדליק את התנור ב-350.להחליט מה פלאן/טארט צלחת אתה רוצה להשתמש ולגלגל את המאפה שלך בהתאם, לכסות את המנה ולעבוד לתוך הפינות לחתוך את עודף ואופים עיוורים במשך כ 12-15 דקות-רק עד המאפה הוא כבר לא raw.In בינתיים flash מטגנים את הכבד לאחר שחתכת את הכבד לחתיכות קטנות (אני גם אוהב להשרות את הכבד בחלב לפני ולאחר מכן לנקז ולנפות קצת קמח מתובל עם כמה פלפל שחור טרי ומלח) - הכבד צריך להיות רק צרוב קלות.ברגע שהכבד כבר צרוב בצד לכסות-דרך אגב אני אוהב להשתמש חצי חמאה וחצי שמן זית אבל השמן הוא מה שאתה מעדיף להשתמש.לזרוק את הבצל בקערה עם קצת שמן ומלח ופלפל כדי לשבור את הבצל ומעייל אותו - זה עושה את תהליך הטיגון בצל מהר יותר.מטגנים את הבצל עד רק חום - לא שרוף - ואז להפריש על כמה מטבח paper.In קערה מקציפה את הביצים ומוסיפה את החלב מספיק כדי להכין תערובת קיש/פודינג העונה עם מלח ופלפל.מאפה צריך להיעשות - להוציא אותו מהתנור ולהפוך את התנור עד 375.חלק אוהבים לתת למאפה להתקרר אבל אני מוצא את זה עושה הבדל קטן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבדכבד
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את הכבד כדי להפיץ באופן שווה סביב flan.Do אותו הדבר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את תערובת ביצה וחלב אבל לא overfill.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים בתנור במשך 25 - 35 דקות בהתאם לתנור שלך-התערובת לא צריכה לזוז כאשר אתה מנענע את פלאן.כאשר נעשה-להוציא או לשרת מיד או מגניב לשרת קר-אני נהנה שניהם.אם אתה צריך להגיש את זה עם רוטב או משהו, אני חושב שרוטב קמברלנד יעבוד טוב.הולך טוב עם קצת יין אדום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה