קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

כבד וטארט בצל

כבד וטארט בצל
כבד וטארט בצל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 477 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מאפה פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], טרט parfait כבד עוף משיי, ו כבד ובייקון עם רוטב בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תדליק את התנור ב-350.להחליט מה פלאן/טארט צלחת אתה רוצה להשתמש ולגלגל את המאפה שלך בהתאם, לכסות את המנה ולעבוד לתוך הפינות לחתוך את עודף ואופים עיוורים במשך כ 12-15 דקות-רק עד המאפה הוא כבר לא raw.In בינתיים flash מטגנים את הכבד לאחר שחתכת את הכבד לחתיכות קטנות (אני גם אוהב להשרות את הכבד בחלב לפני ולאחר מכן לנקז ולנפות קצת קמח מתובל עם כמה פלפל שחור טרי ומלח) - הכבד צריך להיות רק צרוב קלות.ברגע שהכבד כבר צרוב בצד לכסות-דרך אגב אני אוהב להשתמש חצי חמאה וחצי שמן זית אבל השמן הוא מה שאתה מעדיף להשתמש.לזרוק את הבצל בקערה עם קצת שמן ומלח ופלפל כדי לשבור את הבצל ומעייל אותו - זה עושה את תהליך הטיגון בצל מהר יותר.מטגנים את הבצל עד רק חום - לא שרוף - ואז להפריש על כמה מטבח paper.In קערה מקציפה את הביצים ומוסיפה את החלב מספיק כדי להכין תערובת קיש/פודינג העונה עם מלח ופלפל.מאפה צריך להיעשות - להוציא אותו מהתנור ולהפוך את התנור עד 375.חלק אוהבים לתת למאפה להתקרר אבל אני מוצא את זה עושה הבדל קטן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
כבדכבד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף את הכבד כדי להפיץ באופן שווה סביב flan.Do אותו הדבר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את תערובת ביצה וחלב אבל לא overfill.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
אופים בתנור במשך 25 - 35 דקות בהתאם לתנור שלך-התערובת לא צריכה לזוז כאשר אתה מנענע את פלאן.כאשר נעשה-להוציא או לשרת מיד או מגניב לשרת קר-אני נהנה שניהם.אם אתה צריך להגיש את זה עם רוטב או משהו, אני חושב שרוטב קמברלנד יעבוד טוב.הולך טוב עם קצת יין אדום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק