תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד מוקפץ עם תבלינים הודיים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, כבד כבש, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו בוטנים עם תבלינים הודיים, סלמון עם תבלינים הודיים, ו צלעות כבש עם תבלינים הודיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, דק קוצצים את הבצל, שום, זנגביל, כמון, צ ' ילה, כורכום, הל ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכום
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיף את המים והדופק כדי להפוך את הדבק מרקי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הדבק ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד כמעט יבש, 5 דקות.
5
מוסיפים את המניה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן. מתבלים את הכבד במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. להפחית את החום עד בינוני, להפוך את הכבד ומבשלים עד בינוני בתוך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הכבד לרוטב ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כבד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
9
מפזרים את הכוסברה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלנגטווינים פרינס ויניארד צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.