קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

כבד עוף קרוסטיני עם סלסה סלק

כבד עוף קרוסטיני עם סלסה סלק
המתכון עוף כבד Crostini עם סלסה סלק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 10. אם יש לך בצל, 20 1/4 אינץ ' בגט עבה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו גבינת עיזים קרוסטיני עם סלסת סלק אבטיח.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת קלה את פרוסות באגט עם 2 כפות שמן זית ולסדר על תבנית אפייה. טוסט הפרוסות במשך 15 דקות, או עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את הסלק במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לנקז ולתת מגניב. לקלף את הסלק ולחתוך אותו לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5
בקערה בינונית, לשלב את הבצל עם 2 כפיות של חומץ וקמצוץ נדיב כל אחד מלח ופלפל ולתת לעמוד במשך 20 דקות. מערבבים את הסלק, עגבניות, רדיקיו ו 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו סלסה סלק לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
במחבת גדולה וכבדה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה, על 1 דקה; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד עוףכבד עוף
9
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית למחבת יחד עם זנגביל וציפורן ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את מיץ התפוחים ואת 1 כפית הנותרים של חומץ יין אדום ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד מעובה, כ 3 דקות. להחזיר את כבדי העוף למחבת, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות עד שהכבדים הם רק ורודים בתוך, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד עוףכבד עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים את כבדי העוף לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
12
מסדרים את crostini על מגש גדול העליון עם כבדי העוף. כפית את טפטוף המחבת מעל הכבדים, ואז בזהירות כפית סלסה סלק על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
קרוסטיניקרוסטיני
Dientes De AjoDientes De Ajo
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.