כבד עוף קרוסטיני עם סלסה סלק
המתכון עוף כבד Crostini עם סלסה סלק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 10. אם יש לך בצל, 20 1/4 אינץ ' בגט עבה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו גבינת עיזים קרוסטיני עם סלסת סלק אבטיח.
הוראות
מברשת קלה את פרוסות באגט עם 2 כפות שמן זית ולסדר על תבנית אפייה. טוסט הפרוסות במשך 15 דקות, או עד זהב פריך.
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את הסלק במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות.
לנקז ולתת מגניב. לקלף את הסלק ולחתוך אותו לקוביות 1/4 אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את הבצל עם 2 כפיות של חומץ וקמצוץ נדיב כל אחד מלח ופלפל ולתת לעמוד במשך 20 דקות. מערבבים את הסלק, עגבניות, רדיקיו ו 1 כף השמן.
בואו סלסה סלק לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 3 שעות.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה, על 1 דקה; מעבירים לצלחת.
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית למחבת יחד עם זנגביל וציפורן ומבשלים עד ריחני.
מוסיפים את מיץ התפוחים ואת 1 כפית הנותרים של חומץ יין אדום ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד מעובה, כ 3 דקות. להחזיר את כבדי העוף למחבת, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות עד שהכבדים הם רק ורודים בתוך, על 1 דקה יותר.
חותכים את כבדי העוף לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מסדרים את crostini על מגש גדול העליון עם כבדי העוף. כפית את טפטוף המחבת מעל הכבדים, ואז בזהירות כפית סלסה סלק על גבי ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.