כבש במרינדה תה יסמין עם רוטב אפונה מתוק
כבש במרינדה תה יסמין עם רוטב אפונה מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 740 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר טלה, חמאה, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס תה ירוק כקינוח. מתכונים דומים: קבב כבש במרינדה עם רוטב צ'ילה-יוגורט, כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, ו שווארמה כבש במרינדה ראס אל האנוט עם פלפל אדום-רוטב טחינה אגוז.
הוראות
בקערה חסינת חום קטנה, לכסות 1/2 כוס עלי תה יסמין עם המים החמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, או עד התה ספג את המים.
מורחים את התה בין שתי שכבות של כותנה לחה. לעטוף את חלציים כבש בכותנה לקרר במשך 2 עד 4 שעות.
במעבד מיני, לטחון את 2 כפות הנותרים של תה לאבקה ולהעביר לקערה בינונית. לטחון את השקדים blanched עד בסדר ולהוסיף לקערה.
מוסיפים את פירורי בריוש, חמאה, גרידת לימון וקיין, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים כדי ליצור מסה דמוית בצק. עבודה על גיליון של פלסטיק לעטוף, לטפוח את התערובת לתוך 6 אינץ 'מרובע על 1/4 אינץ' עבה. לעטוף עם פלסטיק לקרר עד המשרד.
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את האפונה ומבשלים על חום מתון במשך 1 דקה.
יוצקים את המניה; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים את האפונה עד מכרז, על 5 דקות.
יוצקים את האפונה ואת המניות לתוך בלנדר פירה. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן; העונה עם מלח ופלפל.
הסר את תערובת פירור התה מהמקרר וחתוך אותו ל 4 ריבועים. לפתוח את הטלה ולשפשף את כל פיסות תה. מתבלים במלח ופלפל. במחבת ovenproof גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הטלה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות. לחץ על ריבוע פירור תה על כל פיסת כבש וצלי בתנור במשך 8 עד 10 דקות, עד הפירורים הם פריך משחימים ואת הטלה הוא נדיר בינוני.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
לחמם את רוטב האפונה המתוק ולכפות אותו על 4 צלחות. פורסים את הטלה, מסדרים את הרוטב ומגישים מיד.