פטוצ'יני ואספרגוס אל בורו
פטוצ'יני ואספרגוס אל בורו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תוספות: גבינת פרמזן, פלפל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טוסון ארוחת בוקר Burro, פטוצ'יני אספרגוס, ו פטוצ'יני חזיר ואספרגוס.
הוראות
הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
חותכים באלכסון לחתיכות 1 1 1/2 אינץ'.
Saut pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות או עד פריך; להסיר מחבת.
מבשלים פטוצ ' יני ואספרגוס במים מלוחים רותחים כדי לכסות 2 עד 3 דקות.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת על חום בינוני; מוסיפים פסטה חמה מבושלת ואספרגוס, גבינה, ואת הבא 3 מרכיבים. לזרוק מעיל, הוספת מספיק מי פסטה שמורות כדי להפוך את רוטב מבריק.
הסר מהחום; מפזרים פנצ ' טה.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.