כבש מבושל לאט עם מרווה ושעורה פנינה
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. אם $2.18 למנה נופל בתקציב שלך, טלה מבושל לאט עם מרווה שעורה פנינה יכול להיות מצוין חלב חינם מתכון לנסות. אם יש לכם עוף, שעורה פנינה, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מבושלות לאט, כבש מבושל איטי מרוקאי, ו צלעות כבש מרוקאיות מבושלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את השומן מ 1 כתף של כבש צעיר. לקלף, לשטוף, דק לחתוך 4 גזר 2 גבעולים של סלרי. לקלף 4 בצל אדום לחתוך טריזים קטנים.
מחממים צלחת תבשיל flameproof עם התזה של שמן זית וחומים את הכתף מכל הצדדים. קח את זה, לזרוק את שומן הבישול, לנגב את צלחת התבשיל נקי, ולשים אותו בחזרה על החום עם התזה נוספת של שמן זית.
מכניסים חצי ירקות וזיעה במשך 2 עד 3 דקות, ערבוב.
הוסף 3 שיני שום מעוכות, 12 עלים מרווה, ו 8 פלפל, לערבב היטב, ולהחזיר את הכתף של כבש לתבשיל.
יוצקים 1 1/4 כוסות יין אדום ולהפחית בחצי. לאחר מכן מוסיפים 1 1/4 כוסות של ציר עוף, מכסים את צלחת התבשיל במכסה, ומכניסים לתנור במשך 2 1/2 שעות, מטילים את הכתף מעת לעת.
הסר את הכתף, לעטוף אותו בנייר אלומיניום, ולשמור חם. שמור את צלחת התבשיל בהישג יד.
זמן קצר לפני סיום בישול הטלה, לשים 3/4 כוס שעורה פנינה להשרות במשך 10 דקות.
מחממים עוד תבשיל קדרה עם התזה של שמן זית, לשים את שאר הירקות, ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מסננים את שעורת הפנינה ומוסיפים לירקות. מערבבים, מתבלים במלח, ומבשלים 1 עד 2 דקות.
קח מצקת של נוזל הבישול מן התבשיל כבש לשפוך אותו לתוך תבשיל השעורה.
תן לו להתנפח עם הנוזל ומבשל במשך 15 עד 18 דקות, הוספת יותר של הנוזל כמו וכאשר הוא נספג.
לקלף 12 שקדים טריים ולהוסיף אותם בסוף הבישול עם התזה של שמן זית. מערבבים ולבדוק את התיבול.
חותכים את הכתף לחתיכות גדולות ולהחזיר אותם צלחת התבשיל שלהם.
מוסיפים את התוכן של צלחת התבשיל האחרת וטוויסט נדיב של פלפל שחור טחון טרי ומגישים בצלחת התבשיל.
Reprinted with permission from Nature: Simple, Healthy, And Good by Alain Ducasse, © 2009 Rizzoli International Publications, Inc.