קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

כבש צלוי משובץ ברוזמרין ושום

כבש צלוי משובץ ברוזמרין ושום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לאוסף שלך, כבש צלוי משובץ רוזמרין & שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו יין, טלה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: מתלה רוסט רוזמרין משובץ שום של כבש, זרוק מת מדהים-שום משובץ רגל צלוי של כבש, ו כבש צלוי עם רוזמרין ושום.

הוראות

1
העבודה הראשונה היא להשרות את הטלה עם שום ורוזמרין. השתמש סכין מחודד חד, לעשות לפחות 30 חתכים קטנים על כל הבשר. לקלף 4 שיני שום, לחתוך אותם דק ולדחוף פרוסה לתוך כל חתך. לאחר מכן, לשלוף ענפים קטנים של רוזמרין ולדחוף לתוך החתכים, מדי. אם נעשה מראש, לכסות את הטלה היטב להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר מהמקרר 1 hr לפני הצלייה.
3
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים מעט שמן ומחממים את הכבש בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
פזר את הגזר, בצל, השום שנותר ורוזמרין בפח קלייה גדול, יוצקים את היין והמלאי, ולאחר מכן מניחים את הכבש השחום בפח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
צלי במשך כ 1 שעות 45 דקות. להפוך את הטלה באמצע כך על ידי הזמן שלה מבושל, כל צד כבר במלאי. כאשר מבושל, להסיר את הטלה ולאפשר לנוח במקום חם מכוסה בנייר כסף במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בזמן שהכבש נח, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
יוצקים את כל המניה מהפח דרך מסננת לסיר כדי להסיר את כל הירקות ועשבי תיבול. מלאי זה צריך להיות עשיר, מעט עבה ויש טעם כבש גדול. להפחית אותו קצת על הכיריים אם אתה מרגיש שאתה רוצה לרכז את הטעם, ברפרוף את כל שומן שמגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מגישים את הטלה עם הרוטב, תפוחי אדמה (ראה 'הולך טוב עם'), כרישה ודלעת חמאה (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה