כבש צלוי משובץ ברוזמרין ושום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לאוסף שלך, כבש צלוי משובץ רוזמרין & שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו יין, טלה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: מתלה רוסט רוזמרין משובץ שום של כבש, זרוק מת מדהים-שום משובץ רגל צלוי של כבש, ו כבש צלוי עם רוזמרין ושום.
הוראות
העבודה הראשונה היא להשרות את הטלה עם שום ורוזמרין. השתמש סכין מחודד חד, לעשות לפחות 30 חתכים קטנים על כל הבשר. לקלף 4 שיני שום, לחתוך אותם דק ולדחוף פרוסה לתוך כל חתך. לאחר מכן, לשלוף ענפים קטנים של רוזמרין ולדחוף לתוך החתכים, מדי. אם נעשה מראש, לכסות את הטלה היטב להכניס למקרר.
הסר מהמקרר 1 hr לפני הצלייה.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים מעט שמן ומחממים את הכבש בכל מקום.
פזר את הגזר, בצל, השום שנותר ורוזמרין בפח קלייה גדול, יוצקים את היין והמלאי, ולאחר מכן מניחים את הכבש השחום בפח.
צלי במשך כ 1 שעות 45 דקות. להפוך את הטלה באמצע כך על ידי הזמן שלה מבושל, כל צד כבר במלאי. כאשר מבושל, להסיר את הטלה ולאפשר לנוח במקום חם מכוסה בנייר כסף במשך כ 30 דקות.
בזמן שהכבש נח, תכיני את הרוטב.
יוצקים את כל המניה מהפח דרך מסננת לסיר כדי להסיר את כל הירקות ועשבי תיבול. מלאי זה צריך להיות עשיר, מעט עבה ויש טעם כבש גדול. להפחית אותו קצת על הכיריים אם אתה מרגיש שאתה רוצה לרכז את הטעם, ברפרוף את כל שומן שמגיע אל פני השטח.
מגישים את הטלה עם הרוטב, תפוחי אדמה (ראה 'הולך טוב עם'), כרישה ודלעת חמאה (ראה להלן).