קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

כבש קל

כבש קל
כבש קל Provençal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כבש קל, כבש פרובנס יחף קל, ו כבש צלוי פרובנס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את רגל הכבש בצד שמן מחבת צלייה גדול למעלה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
שלב את החרדל, 1 כף שום, רוזמרין, חומץ בלסמי, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל במעבד מזון מיני ודופק עד השום והרוזמרין הם טחונים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מורחים את התערובת על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מניחים את העגבניות, שמן זית, 1/4 כוס הדבש, הבצל, הנותרים 1 כפות שום, 2 כפות מלח, ו 2 כפיות פלפל בקערה ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את תערובת העגבניות סביב הטלה ומניחים את הקורנית ואת ספרי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
לטפטף את הטלה עם כוס 1/4 הנותרים של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
צלי במשך 20 דקות. להפוך את החום עד 350 מעלות צלוי עוד 1 עד 1 1/4 שעות, עד מדחום בשר רושם 130 עד 135 מעלות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מניחים את הטלה על קרש חיתוך, מכסים בנייר אלומיניום, ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. השליכו את גבעולי העשב והחזירו את העגבניות לתנור כדי להתחמם. פורסים את הטלה, מסדרים על מגש, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים עם עגבניות ומיצי מחבת כפיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
Reprinted עם אישור מן הרוזנת היחפה כמה קל זה? מתכונים נפלאים וטיפים קלים על ידי Ina Garten, © 2010 Clarkson Potter, a division of Random House, Inc.