כבש קל
כבש קל Provençal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כבש קל, כבש פרובנס יחף קל, ו כבש צלוי פרובנס.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
מניחים את רגל הכבש בצד שמן מחבת צלייה גדול למעלה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
שלב את החרדל, 1 כף שום, רוזמרין, חומץ בלסמי, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל במעבד מזון מיני ודופק עד השום והרוזמרין הם טחונים.
מורחים את התערובת על הטלה.
מניחים את העגבניות, שמן זית, 1/4 כוס הדבש, הבצל, הנותרים 1 כפות שום, 2 כפות מלח, ו 2 כפיות פלפל בקערה ולזרוק היטב.
יוצקים את תערובת העגבניות סביב הטלה ומניחים את הקורנית ואת ספרי הרוזמרין.
לטפטף את הטלה עם כוס 1/4 הנותרים של דבש.
צלי במשך 20 דקות. להפוך את החום עד 350 מעלות צלוי עוד 1 עד 1 1/4 שעות, עד מדחום בשר רושם 130 עד 135 מעלות עבור בינוני נדיר.
מניחים את הטלה על קרש חיתוך, מכסים בנייר אלומיניום, ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. השליכו את גבעולי העשב והחזירו את העגבניות לתנור כדי להתחמם. פורסים את הטלה, מסדרים על מגש, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים עם עגבניות ומיצי מחבת כפיות על גבי.
Reprinted עם אישור מן הרוזנת היחפה כמה קל זה? מתכונים נפלאים וטיפים קלים על ידי Ina Garten, © 2010 Clarkson Potter, a division of Random House, Inc.