קושימומחה
מוכן ב1 ש, 26 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

כדורי מוצרלה משופדים ברומיין

כדורי מוצרלה משופדים ברומיין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? כדורי מוצרלה משופדים ברומיין יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל אפורים, מלח ופלפל אפורים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 26 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו מוצרלה משופדת, כדורי מוצרלה מטוגנים, ו כדורי מוצרלה מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני או broiler preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גרילגריל
2
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בלאנש את הרומיין במים המלוחים למשך כ-30 שניות, או עד שהצלע המרכזית רכה מספיק כדי להתכופף.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
להסיר ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
לנקז ולטפוח יבש.
5
ליי רומיין משאיר על הדלפק, הצד החיצוני למטה.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
6
חותכים את קטע הצלעות הרחב, או לשטח אותו עם הידיים.
7
מניחים חתיכת גבינה באמצע כל עלה. למעלה עם כ 1 כף של prosciutto. מתבלים במלח ופלפל. הפוך חבילה מסודרת על ידי קיפול העלים סביב הגבינה כמו מעטפה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
גבינהגבינה
8
הנח אותם בצד התפר למטה. תריץ שיפודים בכל חבילה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
9
מברשת כל אחד עם שמן זית. מקררים אם לא צולים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
חבילות גבינת גריל מעל חום בינוני או לצלות על 4 סנטימטרים מהחום. לבשל 2 עד 3 דקות להתהפך. הגבינה צריכה להתחיל לבכות. לבשל עוד 1 עד 2 דקות או עד מנות הם השחמה קלות. למעלה עם רוטב עגבניות מיובש שמש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
צליה גבינהצליה גבינה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
בקערה, מערבבים את העגבניות המיובשות ואת השמן, החומץ והשום שלהם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 57 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.