כדורי מוצרלה משופדים ברומיין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? כדורי מוצרלה משופדים ברומיין יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל אפורים, מלח ופלפל אפורים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 26 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו מוצרלה משופדת, כדורי מוצרלה מטוגנים, ו כדורי מוצרלה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני או broiler preheat.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בלאנש את הרומיין במים המלוחים למשך כ-30 שניות, או עד שהצלע המרכזית רכה מספיק כדי להתכופף.
להסיר ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול.
ליי רומיין משאיר על הדלפק, הצד החיצוני למטה.
חותכים את קטע הצלעות הרחב, או לשטח אותו עם הידיים.
מניחים חתיכת גבינה באמצע כל עלה. למעלה עם כ 1 כף של prosciutto. מתבלים במלח ופלפל. הפוך חבילה מסודרת על ידי קיפול העלים סביב הגבינה כמו מעטפה.
הנח אותם בצד התפר למטה. תריץ שיפודים בכל חבילה.
מברשת כל אחד עם שמן זית. מקררים אם לא צולים מיד.
חבילות גבינת גריל מעל חום בינוני או לצלות על 4 סנטימטרים מהחום. לבשל 2 עד 3 דקות להתהפך. הגבינה צריכה להתחיל לבכות. לבשל עוד 1 עד 2 דקות או עד מנות הם השחמה קלות. למעלה עם רוטב עגבניות מיובש שמש ומגישים.
בקערה, מערבבים את העגבניות המיובשות ואת השמן, החומץ והשום שלהם. מתבלים במלח ופלפל.