קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי סלמון-עשבי תיבול

כדורי סלמון-עשבי תיבול
איבודי סלמון-הרב הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול כגון chervil, עצמות, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו תחליפי שמנת חמוצה סלמון (Pasties), סלמון מצופה בעשב, ו סלמון עשב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 1 1 1/2 עד 2 ליטר, להביא מרק עוף ואורז לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד אורז רך לנשוך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ופטריות ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל רך ונוזל התאדה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים יין, מוסיפים חום, ומביאים לרתיחה; מוסיפים נתחי סלמון ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד סלמון נשבר פתיתים ורוב הנוזל התאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים אורז, מלח, פלפל ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
חותכים כל גיליון בצק עלים לתשעה ריבועים 3 אינץ'. על משטח עבודה מקומח קלות, עם מערוך מקומח קל, לגלגל כל ריבוע פעם אחת בכל כיוון לשטח ולמתוח עד כ 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים 1 כף מילוי באמצע כל ריבוע.
7
מברשת קצוות בקלילות עם תערובת ביצה לקפל באלכסון מעל מילוי כדי להפוך משולשים; קמצוץ קצוות לאטום. מסדרים מאפים 1/2 אינץ 'בנפרד על שני גיליונות אפייה מרופדים בקלף בישול בגודל 12 על 15 אינץ'. מברשת קלה את החלק העליון של כל מאפה עם תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים מאפים בתנור רגיל או הסעה 375 עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חמים.