כדי להפוך את הקפצת דובדבן מעולה
כדי להפוך להקפיץ דובדבן מעולה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך ברנדי, דובדבנים, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כדי להפוך קוקטייל להקפיץ דובדבן מעולה, שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל, ו איך להכין עוגת דובדבנים עם דובדבנים טריים.
הוראות
בור הדובדבנים, לחתוך אותם לשניים, ולשים אותם בקערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך בזהירות את הפרי כדי לחלץ מיץ ככל האפשר. מסננים את המיץ דרך מסננת בסדר רשת גדולה, לחיצה על הפרי עם כפית יציבה. (אתה צריך בערך 8 כוסות.) שמור את הדובדבנים הפירה במקפיא או במקרר לשימוש מאוחר יותר. אם משתמשים בדובדבנים צוננים, מנקזים את הפרי ומניחים את המיץ בצד לפני חצייה וריסוק הדובדבנים.
הוסף כל מיץ לחוץ למיץ הצ ' ארד השמור.
בצנצנת זכוכית lidded 1 ליטר, לשלב את המיץ עם ברנדי וסוכר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מכסים עם המכסה, ומניחים בצד במקרר במשך 24 שעות, מדי פעם ערבוב או בזהירות רועד את הצנצנת.
להביא 2 כוסות של מיץ כדי להתבשל על אש בינונית. לטעום את המיץ הממותק ולהוסיף יותר סוכר, אם תרצה בכך. מערבבים במקלות הקינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. ואז לכסות, ומבשלים במשך כ 5 דקות.
הסר מהחום, ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. מסננים, וזורקים את התבלינים.
מערבבים את המיץ המתובל בחזרה לתוך צנצנת זכוכית 1 ליטר עם מיץ ממותק שמורות. מכסים באופן רופף עם המכסה, ומניחים בצד לפחות 2 שבועות לפני ההגשה, מדי פעם רועד את הצנצנת בזהירות.
מגישים בטמפרטורת החדר בכוסות קטנות לבביות או יין. אחסן את הקפצת הדובדבן שנותרה במקרר.
מסעודה עם הוושינגטונים: מתכונים היסטוריים, בידור ואירוח ממאונט ורנון, בעריכת סטיבן מקלאוד. כל הטקסט © 2011 על ידי איגוד הנשים של מאונט ורנון. Distributed by The University of North Carolina Press.