קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כוס חמאת בוטנים עוגות שוקולד

כוס חמאת בוטנים עוגות שוקולד
חמאת בוטנים כוס עוגות שוקולד דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 298 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים נוספת, תערובת עוגות שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד, קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד, ו קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, חמאת הבוטנים, השמן והביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר חצי מלאות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
3
מניחים כוס חמאת בוטנים במרכז כל קאפקייק. מכסים כל אחד עם 1 כף הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד מרכז הקאפקייק יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה חמאת בוטנים. מצננים, מערבבים מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שהתערובת מגיעה לעקביות מתפשטת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מורחים על קאפקייקס; מפזרים מיד כוסות חמאת בוטנים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
8
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייק שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.