כוסברה ותפוחי אדמה שום
כוסברה ותפוחי אדמה שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, שמן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה שום כוסברה, תפוחי אדמה צלויים שום וכוסברה, ו תפוחי אדמה מטוגנים, חצילים ופלפלים אדומים עם שום וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). כאשר השמן חם, להוסיף תפוחי אדמה, ומבשלים עד חום זהוב, על 8 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הכוסברה ושום; מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות. לאחר ניקוז תפוחי האדמה, מוסיפים אותם למחבת יחד עם כמון, מיץ לימון ומלח. מערבבים כדי לצפות את תפוחי האדמה, ומגישים.